BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, March 15, 2011

Како до совршено - високо опавче?

Се наближува топлото време, кое самото по себе бара собрана коса поради комфорт. Доколку имате долга коса, на располагање имате безброј варијанти на фризури. Високото опавче е една од тие варијанти, а многу битен детаљ е тоа што одговара за секоја прилика.

Но, проблем се јавува кога сакаме тоа да изгледа совршено. Сигурно многу пати ви се случило да не можете да заврзете висок реп онака како што сте замислиле. Праменчиња кои не се скротени, делот од косата кој се наоѓа на тилот виси, ластичето ви е премногу лабаво....
Во овој пост ќе ви откријам неколку мали трикови, за справување со овие мали “проблеми“.
Погледнете го следното видео, има многу корисни совети кои може да се применат практично и кои ќе придонесат токму вие да шетате со “совршеното високо опавче“.

0 comments: