BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, March 21, 2011

Маскара според видот на трепките

Секоја девојка/жена има различни трепки, но сепак едно нешто е заедничко- сите ние тежнееме за погусти и подолги трепки, кои ни даваат драматичен поглед. Сето тоа можеме да го преку избор на соодветната маскара, односно четкичка. 


Кратки и тенки трепки
Вам ви е потребна маскара за волумен и за продолжување на трепките, со кратки и густи влакненца.

Долги и ретки трепки
Маскара за волумен со виткач е полн погодок за вашите трепки.
Кратки и густи трепки
Вам ви е потребна маскара за продолжување на трепките со густа четка.
Долги и густи трепки
Се препорачува било каква маскара со виткач, само за да им даде форма на трепките, бидејќи тие и онака имаат убав изглед.0 comments: