BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, August 17, 2011

Флуросцентните бои повторно во мода / Neon colours in trend again

Флуросцентната мода се враќа! Флуросцентните нијанси, кои беа хит пред некои 15тина години. Еве ги, повторно се појавуваат, овој пат почнувајќи со нијансите на лаковите. Доколку сте “жртва“ на модата, во својата колекција ќе мора да додадете по некоја интензивна нијанса на лак, која ќе биде во тренд оваа сезона. 
Морам да признаам дека овие бои се совршена комбинација со исончан тен.

Neon fashion is back! Flourescent colours were big hit 15 years ago. They are back, again, ready for neon nail polish invasion. If you are fashion victim, you will have to upgrade your nail polish collection with few neon colours. The real trend for this season.
I must admit that this neon colours are perfect combination with dark tan.
0 comments: