BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, March 14, 2011

Плетенка - рибина коска

На некој начин плетенките секогаш биле во мода, помалку или повеќе. Без разлика дали се работи за плетенка во висок кок или внатрешни плетенки. Во последно време, се почесто се практикуваат лесни фризури кои не одземаат голем дел од нашето време за подготовка.
Сте ја забележале ли плетенката која е наречена “рибина коска“? Беше неизбежен дел од повеќето светски модни случувања во изминатиот период.

Начинот на изработка на оваа плетенка е многу едноставен, брз и лесен. Единствено нешто што ни треба за да го усовршиме правењето на оваа плетенка е праксата. Пробајте неколку пати на косите на вашите другарки или сестри. Верувајте, ќе станете вистински маестро за оваа тренди фризура.

Во продолжение ви доставувам линк, за начинот на правење на плетенката. Па, со среќа :)
Совет: препорачливо е да ја плетете со потенки праменчиња.


0 comments: