BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, March 21, 2011

Домашен рецепт за избелување на ноктите

После интензивно лакирање на ноктите, не ретко се случува да пожолтат и да добијат неубава нијанса. Не треба да се чудиме која е причината за тоа. Лаковите во себе содржат различни хемиски супстанции кои имаат соодветно штетно влијание врз површината на ноктот.
Но, постои решение и за овој мал проблем, кое е воедно и многу едноставно. 
Тајната на избелувањето се крие во паста за заби и лимон. Погледнете го видеото и се’ ќе ви биде јасно. Слободно продолжете да се лакирате со интензивните нијанси, проблемот со пожолтувањето е решен.


0 comments: